MELD EEN DEFECT VIA
onderhoud@sporthalmollincksslag.nl
  BIJ SPOED
Tel: 0523 74 53 29


image

Turnen

Turnen is een sport waarbij kracht, flexibiliteit, snelheid, co├Ârdinatie, balans en elegantie naar voren komen. Als deze eigenschappen zijn van groot belang in de sport.

Sommige toestellen en elementen vragen veel van bepaalde eigenschappen, bijvoorbeeld balk bij de dames, waar elegantie en balans sterk in naar voren komen. Maar sowieso zijn op alle toestellen alle eigenschappen benodigd en kunnen deze elkaar ook sterk aanvullen.

Flexibiliteit, ook wel lenigheid, kan de kans op blessures verminderen. Kracht maakt veel elementen makkelijker. Ook oefeningen zijn dan minder moeilijk, turnen is een erg intensieve sport: een krachtsexplosie en daarna weer uitrusten. Na een korte oefening is een deelnemer meestal erg moe.

Turn en Sportcentrum Hardenberg maakt graag gebruikt van onze sporthal, zij willen zich graag even voorstellen.

Wij zijn Cor Bleker en Akke Bleker-Wiersma, eigenaren en trainers van Turn-en Sportcentrum Hardenberg. Het bestuur van BGV heeft contact met ons opgenomen omdat zij helaas genoodzaakt waren om de BGV op te heffen.

Wij vinden bewegen, sporten en gymmen belangrijk voor zowel kinderen als volwassenen. Dit is voor ons de reden geweest om de Gymactiviteiten in Bergentheim opnieuw op te zetten met ingang van 1 oktober 2014.

Plezier, kwaliteit, continuïteit, sportiviteit en Respect staan bij ons hoog in het vaandel.


      https://www.turn-sportcentrum.nl/